Ο Άγγελος Δούκας είναι επαγγελματίας φωτογράφος γάμου με έδρα την Θεσσαλονίκη και διαθεσιμότητα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η σχέση του με την τέχνη της φωτογραφίας ξεκίνησε 20 χρόνια πριν και από τότε το στυλ του εξελίσσεται και ωριμάζει διαρκώς. Ο ίδιος πιστεύει στην διαρκή πρόοδο της Φωτογραφίας αλλά εκτιμά βαθιά την διαχρονική αξία της απλότητας. Το πάθος του για την τέχνη τον οδήγησε να ταξιδέψει ανά τον κόσμο και να αναπτύξει την αισθητική του.


Την ημέρα του γάμου σας, ο στόχος του είναι να πιάσει τις πιο ζωτικές στιγμές, με τον πιο ντελικάτο τρόπο. Η φαντασία, η αισθητική και το συναίσθημα είναι ο οδηγός του στην φωτογραφική σύνθεση. Δουλεύει με σεβασμό και διακριτικότητα και ο ίδιος γνωρίζει πότε και που να σκηνοθετεί μια καλή φωτογραφία όταν χρειάζεται. Εσείς και η οικογένεια Σας είστε οι πιο σημαντικοί άνθρωποι αυτή την ιδιαίτερη μέρα και με αυτή την σκέψη προσεγγίζει τον γάμο.


Έχοντας ο ίδιος ως πηγή έμπνευσης εδώ και χρόνια την σύντροφο του, δεν θα μπορούσε να έχει έναν καλύτερο λόγο για να καταλάβει την συναισθηματική αξία της φωτογραφίας γάμου. Αναζητά πάντα το τέλειο φως για μια καλή λήψη, αν και έχει μάθει πως η μαγεία πολλές φορές είναι κρυμμένη στις σκιές.


Επιπλέον, οι δημιουργικές του ικανότητες και η αφοσίωση του στην φωτογραφία γάμου είναι η αξιοπιστία που ψάχνετε. Τέλος, η ποιότητα της αισθητικής του βασίζεται στην αγέραστη αρετή της αληθινής αγάπης.

EARLY BOOKING OFFERS 2020
Book your wedding NOW & SAVE 10% or
Get a next day photo-shoot for FREE

error: Content is protected !!